Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Detaily tajné svatby Růžičky: Takhle mu to striptérka Maruška naplánovala

Autor: bko

Na Štědrý den měl přichystaný Vladimír Růžička pro svoji přítelkyni Marii velmi speciální dárek. Poklekl u stromečku a požádal ji o ruku. Příští Vánoce už by úspěšný hokejový trenér a bývalá striptérka měli spolu slavit jako manželé. Marie totiž na Facebooku prozradila, kdy ke svatbě dojde.

Když Růžička požádal Marii o ruku, její reakce byla okamžitá. Navlékla si prsten s velkým diamantem a celá se rozzářila. „Spolu... Navždy... V dobrém i ve zlém,“ napsala pak na sociální síť a přidala několik fotografií, na nichž pár dává najevo své štěstí. Kdy si řeknou ano? Už ani ne za půl roku by měla být svatba. „V polovině června,“ pochlubila se Marie.

Zamilovanost je na obou jasně patrná. Růžička posílá Marii polibky přímo z chomutovské lavičky, ona se zase postarala o zázemí v novém domečku v Chomutově, který o Vánocích zářil nejnápaditější výzdobou v okolí.

Vztah, který prasknul na veřejnosti poté, co v únoru zemřela Růžičkova manželka Eva, si prostě olympijský šampion z Nagana užívá každý den.„Jsem šťasťnej tady v Chomutově, žiju s přítelkyní, rozumíme si, máme se rádi, Marii miluju. Chápu, že k tomu má každý svůj komentář, ale to já řešit nebudu. Ať si každý zamete před svým prahem, já se taky nestarám o druhý. Každý máme nějaký život, pro mě je zásadní, že z něj mám radost a jsem teď hrozně šťastnej, protože jsem s někým, koho mám ohromně rád,“ uvedl v létě v rozhovoru pro Sport.

Je jisté, že se v tomhle ohledu nic nezměnilo.

Růžičkova Marie prozradila termín svatby na FacebookuFoto Facebook

Vladimír Růžička u stromečku poklekl.
Vladimír Růžička u stromečku poklekl.

Více o přítelkyni trenéra Růžičky ZDE>>>