Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šok z Mareše! Berdycha s Ester v letadle šmíroval slavný moderátor

Autor: pv

To bylo ohromení! Tenista Tomáš Berdych si s manželkou Ester dopřával pohodlí první třídy na palubě letadla. V tu chvíli je začal natáčet mobilním telefonem cestující sedící přímo před nimi. K překvapení sportovce i jeho modelky je „šmíroval“ známý moderátor Leoš Mareš, který cestoval se svou partnerkou Monikou na dovolenou. Slavní Češi si pak spolu udělali selfie v luxusu.

Mareš si natáčel na sociální síť Instagram videa, jak se s láskou Monikou Koblížkovou dopravují z letištní haly v Praze na palubu obřího letadla, kde měli zamluvená místa v první třídě.

Když dosedli na pohodlná kožená sedadla, natáčel moderátor kromě komfortního vybavení i spolucestující. Hned za svými zády měl manželský pár Berdychových. Když si záběry Mareš prohlížel na mobilním telefonu, uvědomil si, kdo s ním na palubě ještě je.

Moderátor tak tenistu hned oslovil a všichni čtyři hodili společnou řeč ještě před tím, než se letadlo odlepilo od země. „Ty vlastně letíš do té Austrálie,“ řekl Mareš českému reprezentantovi a vzpomněl si, že v lednu začíná první grandslam sezony Australian Open.

Krásná Ester Berdychová se před foťákem Mareše styděla
Krásná Ester Berdychová se před foťákem Mareše styděla