Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vlastní bar, ložnice i sprcha. Tenisová hvězda Cibulková létá po světě v luxusu

Autor: ija

Cesta do práce nemusí být nutně jen nepříjemná záležitost. Vítězka Turnaje mistryň Dominika Cibulková (27) letěla do Austrálie, kde po šňůře turnajů vypukne první grandslam roku, obklopená luxusem. Pohodlné sedačky, sprcha, šatna, ložnice s televizí i malá pracovna, k dispozici vlastní bar i vybraná jídla od nejlepších kuchařů, to všechno si s manželem Michalem Navarou užívali deset kilometrů nad zemí. Světová pětka si takové služby ovšem může dopřát, za svou kariéru už vydělala v přepočtu 265 milionů korun. 

Za tak luxusní cestování je třeba si řádně připlatit. Když se ale do práce létá přes půl zeměkoule, je to určitě dobrá investice. Slovenská tenistka vypadala před odletem spokojeně.

Tenistka Dominika Cibulková vyrazila na dlouhou cestu do Austrálie s úsměvem.
Tenistka Dominika Cibulková vyrazila na dlouhou cestu do Austrálie s úsměvem.

„Odjíždím z domu s úsměvem. Připravená na cestu,“ hlásila z Instagramu. Na obrázku z výtahu je vidět, že nachystaná do letadla je opravdu dobře: v ruce si nesla elegantní kožešinové pantoflíčky, jako dělané na dlouhé putování.

Však také do Brisbane, kde oslavila už příchod nového roku, cestovala 24 hodin! A že se pohodlná cesta vyplatila, dokázala hned další den, kdy zveřejnila fotku z tréninku na kurtu. „Můj způsob, jak se vypořádat s časovým posunem,“ svěřila se na Instagramu Cibulková .