Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Cena střelce Schicka pětkrát stoupla! V Janově má »medvěda« i kočičku

Autor: iSport.cz

Dolce vita! Sladký život v zemi kopané zaslíbené. Supertalentovaný forvard Patrik Schick (20) drží za pačesy šanci v Sampdorii Janov. Plní si sny a za odměnu pálí v Itálii jeden gól za druhým.

Chytil se gólově, očaroval a uhranul Sérii A. „Vyšla nová hvězda,“ píše o vytáhlém exsparťanovi tisk pod Apeninami. Spousta českých fotbalistů za půl roku v cizině zvadla, ale Patrik v metropoli Ligurie jen kvete!

Má tam luxusní příbytek a svoji fešnou kočku Hanu vozí v »medvědovi«, který v plné palbě vyjde bratru na 3,5 milionu korun. „Sluníčko svítí, je tu fajn,“ napsal Schick pod fotku s mercedesem po návratu z vánočních prázdnin v Praze.

Během volna vyrazil Patrik s Haničkou na dovolenou.
Během volna vyrazil Patrik s Haničkou na dovolenou.

„S Haničkou tu společně bydlíme, myslím si, že je spokojená,“ připojil na konto své lásky černovlásky. Také je vidíte, jak se zamilovaní procházejí po přístavní promenádě v Porto Antico, či mezi paláci na Via Garribaldi?

Nic však není zadarmo! Patrik se musí do základu »I Blucerchiati« protloukat přes konkurenty v útoku Muriela a Quagliarellu (v létě mu končí smlouva) a boss třináctého klubu aktuální tabulky italské ligy Massimo Ferrero věří, že se mu to povede. Větří v Schickovi poklad pro budoucnost! ¨

Vidí v něm nového »Bombera« Tomáše Skuhravého, který pálil za městského rivala FC Janov. Ze Sparty koupil Schicka za 100 milionů korun, dal mu kontrakt do léta 2020 a pro případné kupce stanovil odstupné ve výši 620 milionů! Mamma mia, Patrik je už šestkrát dražší, než když na Stadio Luigi Ferraris přišel!