Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Limberský se vysmál Lavickému: Lepší dobrý fotbalista, než průměrný herec

Autor: med

To tu ještě nebylo! Obránce Plzně David Limberský reagoval na oblíbený seriál Vyšehrad, ve kterém úřaduje fiktivní fotbalista Julius Lavický. Příběh naráží i na průšvihy skutečných hráčů. Hlavnímu představiteli, herci Jakubu Štáfkovi, který se netají tím, že čerpal i z Limberského afér, zkušený bek na svém Instagramu vzkázal: „Lepší je být dobrý fotbalista než průměrný herec. Těším se na další díl.“

Usedl jako on opilý za volant, havaroval a ještě marně utíkal policii. Aby příběh dotáhl do samotného konce, přidal Julius Lavický před televizními kamerami gólovou oslavu, při které točí volantem.

Po zhlédnutí této scénky ze čtvrtého dílu seriálu Vyšehrad si kdejaký fanoušek musel vzpomenout na slavnou aféru Davida Limberského z podzimu 2015 (VÍCE čtěte ZDE >>>). Herec a režisér Jakub Štáfek se jí inspiroval, stejně jako v jiném díle narážel na kokainovou aféru někdejšího sparťanského útočníka Romana Bednáře .

Lavický se v seriálu netají nenávistí k plzeňskému lídrovi, v několika scénách si z něj utahuje. Zkušený bek Viktorie Plzeň mu na svém Instagramu poslal pikantní vzkaz s fotografií, na které na běžeckém pásu napodobuje typickou pózu hlavního hrdiny seriálu.

„Pozdrav Jakubu Štáfkovi... Lepší je být dobrý fotbalista než průměrný herec. On mě prý zná, já si ho všiml až teď,“ napsal Limberský a dodal, že se těší na další díl.

 

Reakce od Lavického (Jakuba Štáfka) na sebe nenechala dlouho čekat. „Davide, Davide. Radši zůstaň u volantu,“ stálo u Limberského snímku na oficiální facebookové stránce fiktivní postavy seriálu.

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

Řítí se jak lavina! Lavický předvedl na hřišti kličky i parádní trefu
Video se připravuje ...

David Limberský na svém Instagramu reagoval na populární seriál Vyšehrad a hlavní postavu Julia Lavického
David Limberský na svém Instagramu reagoval na populární seriál Vyšehrad a hlavní postavu Julia Lavického