Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Trampoty sportovní reportérky. Mobil jí napadli hackeři, pustili pikantní fotky do světa

Autor: ija

Prekérní situace! Půvabná moderátorka známé italské televizní stanice Sky Sport Diletta Leottová (25) má starosti. Do jejího mobilu se nabourali hackeři a zveřejnili pikantní snímky a videa, která sexy kráska rozhodně neměla v úmyslu pouštět do světa. Jenže teď se snímky jejího odhaleného bujného poprsí může kochat, kdo chce. 

Krásná moderátorka a reportérka popsala, jak ji šokovalo, když zjistila, že fotografie, které považovala za přísně soukromé, jsou teď volně na internetu. „Můj telefon od té doby nepřetržitě zvoní, dostávám spoustu zpráv. Po třech dnech jsem z toho byla na prášky. Většina těch fotek jsou ale falešné. Některé z nich jsem možná kdysi někomu posílala, ale to jen několik z nich. Navíc jsem je roky neviděla. Ani bych neřekla, že jsou kdovíjak sexy. Vlastně jsem myslela, že jsem je dávno vymazala,“ prohlásila kráska, která má na sociálních sítích víc než milion followerů.

Razantně odmítla, že by šlo o záměrný krok ke zvýšení popularity. „Jsou to fejky a většina mých přátel tomu nevěří,“ tvrdí. Na její podporu se ozval i známý fotbalový rebel Mario Balotelli . Jisté ovšem je, že krásná Dilleta teď bude mít určitě o mnoho víc fanoušků než před aférou.

Italská moderátorka Diletta Leottová ráda zveřejňuje své sexy fotky. Teď se ale do jejího mobilu nabourali hackeři a poslali do světa i hodně soukromé snímky.
Italská moderátorka Diletta Leottová ráda zveřejňuje své sexy fotky. Teď se ale do jejího mobilu nabourali hackeři a poslali do světa i hodně soukromé snímky.