Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tohle je hit! Jennifer Lopez ukecala Ronalda, ať dá pusu její sestřenici

Autor: ija

Tomu se říká narozeninové překvapení! Zpěvačka Jennifer Lopez šokovala svoji sestřenici, když ji na její velký den představila Cristianu Ronaldovi. Tianě Riosové se tak dostalo nejen blahopřání, ale především bouřlivého objetí od fotbalové megastar.

Setkání proběhlo v jednom nočním klubu v Madridu a videoklip z něho rázem zboural internet. Nejdřív je na něm vidět, jak se popová hvězda Jennifer Lopez baví se čtyřnásobným majitelem Zlatého míče a čerstvým držitelem trofeje pro nejlepšího fotbalistu světa za poslední rok a s dalším slavným hráčem Pepém.

Lopezová, oblečená v dresu Realu Madrid, vysvětluje Ronaldovi , že její sestřenice je jeho „absolutně největší fanynkou,“ a žádá ho, jestli by je mohla seznámit.

Zpěvačka Jennifer Lopez se v baru setkala s Cristianem Ronaldem.
Zpěvačka Jennifer Lopez se v baru setkala s Cristianem Ronaldem.

Útočník bílého baletu pak vykročí směrem k Riosové, objímá ji a blahopřeje jí k narozeninám. Zaskočená brunetka se nestačí červenat a překvapeně se chichotá. Není to zdaleka poprvé, co byli Jennifer Lopez a Cristiano Ronaldo viděni spolu.

Když kapitán portugalských mistrů Evropy slavil v létě finálové vítězství na EURO nad Francií, ocitl se v Las Vegas na párty Lopez a dobře se spolu bavili.

O Jennifer Lopezové se v poslední době hodně mluví kvůli vztahu s raperem Drakem. Ronaldo zase už několik měsíců randí se španělskou modelkou Georginou Rodríguezovou a v pondělí všechny překvapil, když novou lásku vzal na galavečer FIFA, kde převzal cenu pro nejlepšího hráče světa za rok 2016.