Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tenistka Benčičová umí dráždit: výstřihem okouzlila na kurtu i na večírku

Autor: ija

Švýcarka Belinda Benčičová (19) se na Australian Open postarala o rozruch ještě dřív, než turnaj vůbec začal. Tenistka se slovenskými kořeny dorazila na zahajovací párty v šatech s pořádně hlubokým a rafinovaným výstřihem. A připomněla nedávný incident z mixu na Hopmanova poháru, kdy svými vnady přímo na kurtu dokonale rozhodila německého protihráče. 

Belinda Benčičová má v sobě slovanský šarm a dokáže ho používat.  Černé šaty, zdánlivě až ke krku, avšak s přehlubokým a hodně odhalujícím dekoltem, které si oblékla na párty před Australian Open, dokazují, že tahle devatenáctiletá Švýcarka bude asi pěkná dračice.

To ostatně ukázala už na Hopman Cupu,kdy tak trochu nečistě přispěla k vítězství Švýcarů nad Němci. Ve smíšené čtyřhře si vychutnala německého tenistu Alexandra Zvereva.

Při jeho podání naběhla k síti, předklonila se a pěkně se natřásala. Devatenáctiletý Zverev byl bez šance. Tomu výhledu nemohl odolat, udělal dvojchybu a Němci nakonec prohráli.  A ještě ke všemu se publikum na jeho účet výborně bavilo! (Více čtěte ZDE>>>)

Prarodiče Benčičové emigrovali do Švýcarska v roce 1969, Belindinu otci Ivanovi bylo tehdy pět let. A dodnes všichni doma mluví slovensky. 

Švýcarská tenistka Belinda Bencicová zářila na párty před Australian Open.
Švýcarská tenistka Belinda Bencicová zářila na párty před Australian Open.