Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejlepší den v životě Cristiana Ronalda? Triumf na EURO to nebyl. Ani Zlatý míč

Autor: ija

Cristiano Ronaldo (31) prozradil, který den byl nekrásnější v jeho životě. Přiznal, že vůbec nešlo o minulé pondělí, kdy převzal cenu pro nejlepšího fotbalistu světa za rok 2016. Ani žádné ze čtyř vítězství v anketě Zlatý míč. A dokonce ani den, kdy s Portugalskem triumfoval na posledním fotbalovém EURO. S fotbalem to prostě nemělo nic společného. 

Hvězda Realu Madrid Cristiano Ronaldo má na kontě celou řadu úspěchů. Tři vítězství v Lize mistrů, tři tituly z Premier League, jeden z La Ligy, čtyři Zlaté míče. Za výjimečně šťastný by mohl považovat den, kdy podepsal Manchesteru United nebo později bílému baletu.

Ačkoli to mnohé překvapí, Ronaldo si cení víc soukromého života, než úspěchů na trávníku. „Nejkrásnějším dnem mého života byl ten, kdy se narodil můj syn,“ překvapil hvězdný fotbalista při rozhovoru v rámci předávání cen FIFA. A současně prozradil i to, co nejkrásnějšího od svého syna kdy slyšel. „Řekl mi: Tati, mám tě rád. Ty jsi nejlepší na světě.“

Ronaldo vychovává syna Cristianinha (6) sám, jen za pomoci své matky Dolores, a na sociálních sítích často zveřejňuje fotografie ze společného života. Cristiano junior se narodil v červnu 2010 v Kalifornii, totožnost jeho matky Ronaldo úzkostlivě tají.

Nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo s přítelkyní Georginou Rodriguezovou a synem Cristianem
Nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo s přítelkyní Georginou Rodriguezovou a synem Cristianem