Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Veroniko, snad nežárlíš? Jágrův rozkrok osahávala semifinalistka České miss!

Autor: pv

Dráždí hada bosou nohou! Semifinalistka soutěže Česká Miss 2017 modelka Jennifer Pescetelli (23) se postarala o rozruch snímkem, kde sahá do rozkroku hokejové legendě Jaromírovi Jágrovi (44). Na fotografii zareagovala i útočníkova přítelkyně Veronika Kopřivová (25).

V Opavě proběhl casting do semifinálového kola soutěže Česká Miss 2017. Mezi pětici postupujících se dostala i kráska s ne zrovna česky znějícím jménem - Jennifer Pescetelli. Rodačka z italského Monterotonda žije ve Valašském Meziříčí, kde letos dostudovala na Obchodní akademii. Dalším jejím úspěchem byl úterní casting do soutěže o nejkrásnější českou dívku, kde za sebou nechala desítku dalších soupeřek.

Během výběru semifinalistek na sebe upoutala pozornost při focení s ostatními rivalkami u podobizny Jaromíra Jágra v životní velikosti. Jennifer si jako jediná kleknula a dokonce neváhala sáhnout na rozkrok hokejové ikony! Tento obrázek se dostal až k Jágrově přítelkyni modelce Veronice Kopřivové , která to na Instagramu okamžitě okomentovala.

„Ten můj chlap se těch missek prostě nezbaví,“ povzdechla si blonďatá kráska a rýpla si i do letošní účastnice soutěže. „Člověk, co tohle vymyslel, má dobrej smysl pro humor,“ rýpla si Kopřivová do počínání sexy Jennifer Pescetelli. Ta se pyšní mírami 89-62-91 a výškou 169 centimetrů. Možná je pro Veroniku třeba mít se na pozoru...

Kopřivová reaguje na osahávání Jágrova rozkroku od jedné z modelek
Kopřivová reaguje na osahávání Jágrova rozkroku od jedné z modelek