Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kuriózní obhajoba dopingu! Rusové měli sex, nepodváděli, říká ministr

Autor: om

Konečně je na světě neobyčejné vysvětlení od samotného ruského ministra sportu Vitalije Mutka (58): Ruští sportovci na olympiádě v Soči nedopovali. Oni jen měli sex.

Jak se mohli poctiví ruští reprezentanti a reprezentantky ocitnout v McLarenově zlé zprávě o dopingu během olympiády 2014 v Soči? Jasně, nedopatřením!

Vitalij Mutko, ministr sportu, dokázal vysvětlit dokonce to, proč v moči dvou hokejistek byla nalezena mužská DNA. Zapomeňte na to, že by šlo o nekalou manipulaci, je to prosté.

„Když má žena sex s mužem a do šesti dnů poté jde na dopingovou kontrolu, pak může test ukázat přítomnost mužského hormonu v její moči,“ vysvětlil Mutko.

Obhajobu pak spravedlivě rozšířil i na muže: „Stačí, aby se líbal se ženou, která nedovolené substance požila, a test z něj udělá dopingového hříšníka!“

Experti jeho vysvětlení odmítli, ale to je Mutkovi nejspíš jedno. Odvyprávěl národu, co měl na srdci, a tu o Karkulce poví třeba zase někdy příště. Snad ta holka nešťastná nedopovala, pak by mohl být pozitivní i vlk...