Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejzábavnější pohárový los! Zpěvák Rod Stewart vzbudil dojem, že je opilý

Autor: ija

Rocková hvězda Rod Stewart (72) pobavila fanoušky při losování Skotského fotbalového poháru. Známý příznivec Celtiku Glasgow se totiž choval až příliš rozverně, přehrával gesta, vykřikoval a vůbec působil hodně uvolněně. Fanoušci se teď dohadují, kolik že panáků skotské whisky měl v sobě, ale současně volají po tom, aby příště losoval znovu. Takovou šťávu prý los ještě neměl.   

Sir Rod Stewart předvedl při nedělním losování zajímavá představení. Rozverně se smál, míčky vytahoval z osudí s přehnaným nadšením. Chování hvězdy sledoval dílem pobaveně a dílem rozpačitě i druhý host, bývalý obránce Celtiku Alan Stubbs. Nechal se legendárním hudebníkem tak vyvést z míry, že si popletl šestku a devítku a zahlásil špatné číslo.

Stewartova one-man show vyvrcholila tím, že ignoroval prezidenta Skotské fotbalové asociace Alana McRaea, který mu podával ruku. Vůbec si ho nevšiml a místo toho ukázal do kamery palec nahoru.

Fanoušci se shodují, že se slavný rocker předtím posilnil něčím ostřejším, a chtějí Roda vidět znovu. Podle mnohých díky němu právě viděli nejzábavnější fotbalový los v historii.

VIDEO | Podívejte se, jak Rod Stewart losoval Skotský pohár

Slavný zpěvák Rod Stewart si při losování fotbalového poháru počínal až příliš rozverně.
Slavný zpěvák Rod Stewart si při losování fotbalového poháru počínal až příliš rozverně.