Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čechův parťák Sánchez: Dostal kopačky kvůli kámošům, teď sbalil tuhle herečku!

Autor: ija

V neděli se vytáhl „panenkovským“ gólem v poslední minutě a zajistil vítězství nad Burnley a teď to vypadá, že parádně skóruje i mimo hřiště. Hvězda Arsenalu Alexis Sánchez sbalil doma v Jižní Americe okouzlující blonďatou krásku, herečku Mayte Rodríguezovou (27). Dohromady se prý dali přes psy!

Krásná Mayte se nedávno rozešla s dlouholetým přítelem, hereckým kolegou, s nímž chodila pět let. Sáncheze zase bez dlouhých řečí vypakovala bývalá gymnastka Valentina, když načapala jeho dva kámoše, jak je, schovaní v koupelně, filmují při hrátkách v posteli.

Herečka Mayte Rodríguezová je prý novým objevem fotbalisty Alexise Sáncheze.
Herečka Mayte Rodríguezová je prý novým objevem fotbalisty Alexise Sáncheze.

Ona jednou hrála v seriálu sexuoložku, o něm je známo, že má rád sex. Mohlo by se zdát, že je jasné, jak se dali dohromady. Pravda je ale mnohem prozaičtější. Chilský útočník je velkým milovníkem psů, jeho posedlost zveřejňovat na sociálních sítích fotky svých zlatých retrívrů je všem důvěrně známá. A tak prostě využil příležitosti a lajkoval fotky jejího čtyřnohého mazlíčka.

Ani jeden z nich vztah zatím nepotvrdil, podle chilských médií je ale ruka v rukávě, dvojice si užívala na romantickém výletu na mexické riviéře. Sánchez má ovšem pověst donchuána a už byl spojován s řadou nádherných žen. Otázkou je, kdy zase najme kámoše na nějaké to filmování. 

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Burnley 2:1. Domácí rozhodli penaltou v 98. minutě
Video se připravuje ...