Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Víme, proč dostal Peltův syn pěstí! Video z bitky fotbalový boss smazal

Autor: nem

Tohle si předseda české fotbalové asociace snad ani nezaslouží... Divoký sever se baví na účet Miroslava Pelty (52) a jeho syna Adama (19), kterému útočník namlátil na diskotéce v Jablonci. Blesk se dozvěděl proč!

Adama praštil pěstí do obličeje šofér taxislužby Jan K. jezdící pro firmu, která spolupracuje s FK Jablonec, jemuž kraluje šéf svazu a táta Miroslav Pelta. Byl z toho poprask a sobotní bitka v klubu Střelnice na jabloneckém stadionu dál žije svým životem pikantního skandálu.

„Nesouhlasím s tím, že bych ho napadl bez důvodu.“ Pouze na tohle se omezil Jan K. Tak proč? „Porvali se o holku,“ prozradil včera jeden z účastníků rozpustilého večera.

Ani jeden z Peltů se ke rvačce nevyjádřil. „Adam to má zakázané. Mirek Pelta , majitel taxislužby Drahoňovský a oba aktéři incidentu měli v pondělí dlouhé sezení. Prohlédli si video z události a smazali ho. Pelta nechce aféru víc řešit, protože se od očitých svědků dověděl, že si to jeho syn zasloužil,“ pověděl Blesku muž blízký vedení FK Jablonec.

Šéf českého fotbalu Miroslav Pelta (vpravo) na dovolené se synem Adamem
Šéf českého fotbalu Miroslav Pelta (vpravo) na dovolené se synem Adamem