Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Drž už hubu! Tenistka Wozniacká zuří na bývalého snoubence golfistu McIlroye

Autor: pv

Udělal z ní hlupačku před celým světem a po letech ji stále trápí. Golfista Rory McIlroy (27) pro novináře porovnával současný vztah s Ericou Stollovu s bývalou snoubenkou Carolinou Wozniackou (26), které dal sbohem chvíli před svatbou. Tenistka mu poslala jasný vzkaz, ať už drží hubu o jejich někdejším soužití.

Byl to vztah světových jedniček. Golfista McIlroy vládl na greenech a jeho láska Caroline Wozniacká byla neporazitelná na kurtech. Pár tvořili od roku 2011 až do května 2014, kdy se irský sportovec se svou snoubenkou rozešel po telefonu. Svatební oznámení byla rozeslána, ale ženich couvl na poslední chvíli.

Tyto okamžiky jsou již minulostí, slavý pár se rozešel v roce 2014
Tyto okamžiky jsou již minulostí, slavý pár se rozešel v roce 2014

Nyní novinářům prozradil, proč nebyl v soužití s blonďatou Dánkou spokojený, a jak si užívá partnerství s Ericou Stollovou. „Jsem rád, že žiji s někým, kdo má normální život a není profesionální sportovec. Bavíme se o všech možných věcech,“ řekl McIlroy.

Novináři se o pár dní později zeptali Wozniacké, co na to říká a tenistka se pěkně rozzuřila. „Ať už drží hubu. Rozešli jsme se před třemi lety a už je to mezi námi mrtvé. Nevím, proč to pořád vytahuje,“ zlobila se momentálně 20. hráčka žebříčku WTA.