Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Večeře legend NHL. Jágr představil svou lásku Veroniku ikoně Gretzkymu

Autor: pv

U stolu spolu seděli nejproduktivnější hráči historie NHL a jejich milované polovičky. Po vyhlášení na slavnostním galavečeru v Los Angeles, kde byla představena nejlepší stovka hráčů slavné zámořské soutěže, se šlo na večeři. Přisedli si k sobě Jaromír Jágr se svou Veronikou a Wayne Gretzky s manželkou Janet.

Oslavy sta let od vzniku NHL vrcholí v Los Angeles, kde se uskuteční All-Star Game. Na pátečním slavnostním večeru byla představena stovka největších hvězd NHL včetně Čechů Jaromíra Jágra a Dominika Haška .

Na pódiu se během večera objevili umělci jako je zpěvák John Legend anebo vášnivý hokejista a herec Keanu Reeves . Po velkolepé akci následovala večeře a čas na povídání si mezi někdejšími velkými soupeři či spoluhráči.

Jágr si povídal s Crosbym, Hašek se fotil. Více o galavečeru NHL zde>>>

U jednoho stolu se tak sešel Jaromír Jágr se svou Veronikou a Wayne Gretzky s manželkou Janet. Nejproduktivnější hráč historie NHL tak osobně poznal současnou partnerku druhého nejlepšího útočníka.

Veronice to na akci slušelo, přestože řešila velký problém. Neměla totiž co si vzít na sebe. Nakonec zvolila tmavé šaty, které jí skvěle sedí. Ostudu tak svému Jaromírovi neudělala.

Jágr, Gretzky a jejich milované polovičky
Jágr, Gretzky a jejich milované polovičky