Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plzeňský Hejda letí na soustředění do Španělska: Strach o manželku, je ve špitále!

Autor: top

Žena mu leží na kapačkách ve špitále, on dnes ráno odlétá na soustředění do Španělska. Kdo se postará o jejich dvouletou dcerku Julinku? Tyhle nepříjemné trable musí řešit stoper fotbalové Plzně Lukáš Hejda (26).

Asi není jednoduché, myslet na tréninkovou dřinu a chystat se na desetidenní výpravu do 1600 km vzdáleného Benidormu, když máte manželku a matku svého dítěte upoutanou na nemocniční postel, s tělem napojeným na hadičky... Právě takhle se o víkendu vyfotila paní Veronika (30), s kterou Lukáš v dubnu oslaví už sedmileté výročí svatby.

„Vesměs každý na sociálních sítích ukazuje, jak se má skvěle, přitom všichni víme, že to tak vždy není a každý má trápení. Tudíž všem mým kamarádkám, co mě drží nad vodou, navštěvují mě, pomáhají taky psychicky, chci říct: DĚKUJU,“ vzkázala na Instagramu. „Ano, vypadala jsem i líp, ale po čtyřech dnech v nemocnici, a bůhví jak dlouho ještě, není moc co očekávat,“ dodala.

Správná dvojka! Manželé Hejdovi neprožívají nejšťastnější období.
Správná dvojka! Manželé Hejdovi neprožívají nejšťastnější období.

Mnozí by jistě namítli, že by také rádi vypadali takhle dobře se zabodnutou kapačkou v ruce a že se Veronika se svými zdravotními potížemi, o nichž se podrobněji nerozepisuje, na první pohled pere víc než statečně!

Hlavní teď ovšem není vzhled, nýbrž to, aby maminka roztomilého blonďatého andílka byla zase co nejdříve v pořádku. Snad tomu pomůžou i podpůrné zprávy, které se Veronice ve velkém množství scházejí. „Ať všechno dobře dopadne, Veru,“ píše jí například Míša Benešovská, přítelkyně Lukášova týmového parťáka Radima Řezníka .

Připojujeme se a také držíme palce!