Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nervy Jágrovy Veroniky v Americe na pochodu: Pije jedno víno za druhým

Autor: mik

Je jim spolu krásně, téměř na všem se shodnou. I na tom, že alkohol je »fuj«. Teď se ale věci mění, protože přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (44) Veronika (25) popíjí jedno vínko za druhým!

Finalistka České Miss 2012 se k tomu veřejně přiznala na svém Instagramu. Jako skalní fanynka Panterů, za které válí její vyvolený, si totiž během mačů prožívá peklo. Vždyť » Džegrův « mančaft letos už 19 krát prodlužoval (z 51 utkání) a bije se na hraně play off! A to je nějaký nápor na nervíky…

„Kvůli hokeji jsem začala pít alkohol. Bez sklenky vína ty poslední zápasy nějak nezvládám. Snad se z toho vyhrabem,“ vzkázala z tribuny s kelímkem bílého vína v ruce během zápasu, ve kterém Florida doma přetlačila Ottawu 6:5, přestože už prohrávala 2:4. Takže zase »drámo« jako hrom!

A český veterán? Nebodoval. Přitom jeden dva bodíky, všechno by bylo jasnější a Verča si mohla hokejové klání užívat v klidu, třeba jen s limčou. Takhle ji zachraňuje nápoj, proti kterému její »Jardík« brojí celý život.

„Alkohol nepiju hlavně kvůli tomu, že mi nechutná. Vždyť zvlášť pivo je přeci hrozně hořký. Absolutně nechápu, jak do sebe někdo může nalejt deset půllitrů piva,“ divil se kdysi.

Teď to tedy vypadá, že pár kapek vína blondýnce projde – navíc když za to Jarda tak trochu může sám. Ale Veroniko, pozor, hlavně nesklouznout k pivu! Tam by totiž asi končila všechna legrace…

Přítelkyně Jaromíra Jágra má ze zápasů pořádné nervy. Veronika je zahání tím, že si dává jednu skleničku vína za druhou!
Přítelkyně Jaromíra Jágra má ze zápasů pořádné nervy. Veronika je zahání tím, že si dává jednu skleničku vína za druhou!