Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Řepku juniora trénuje na ledě partner Erbové z Komety: Tome, syn bude hokejista?

Autor: nem

Oni vám to fotbaloví tátové natvrdo nevyzvoní, ale každý sní o tom, že syn také bude kopat do meruny. Tomášovi Řepkovi (42) se to v případě Markuse trochu zamotává.

Velikán »Řepa« má synka s modelkou Vlaďkou Erbovou , jenže ta se po rozvodu sakumprásk i s Markusem (4) odstěhovala do Brna za novou láskou. Hokejistou!

Takže Řepka junior neběhá s tatíkem za balonem po trávě, ale mydlí na ledě hokejkou do puku za dohledu otčíma, zadáka extraligové komety Michala Gulašiho (30). „On je můj malý bombarďák,“ vidí v Markusovi čarostřelce Gulaši.

A co na to mamka Vlaďka? Z dcery Veroniky (9. února oslaví 11. narozeniny a jejím otcem je hokejista Bahenský) má krasobruslařku, dala by syna na hokej? „Za měsíc mu bude teprve pět, takže teď nevím, jaký sport bude dělat. Markusek je taková osobnost, že si jednou určitě vybere sám,“ pověděla Erbová.

Vlaďka Erbová se odstěhovala do Brna za hokejistou Michalem Gulašim.
Vlaďka Erbová se odstěhovala do Brna za hokejistou Michalem Gulašim.

„Víte, Markus chodí do školky, která spadá pod Kometu, a tam mají děti s profesionálními trenéry vedle hokeje třeba plavání, nebo tenis. Kluci z Komety za dětmi občas chodí, když mají volno. Právě tak je Michal s Markusem na ledě,“ vysvětlila Vlaďka. „Markusek je loktař, který si prosadí své, ale já jsem přísná maminka. Když bude mít ve škole pěkné známky, tak ať sportuje, ale bez známek to nepůjde,“ dodala s úsměvem Vlaďka Erbová. Inu, škola, základ života, hochu...

Dítě bez soudu

Kdy může mít Tomáš Řepka malého Markuse pro sebe? Soudní rozhodnutí údajně neexistuje. Zatímco první manžel Vlaďky Erbové slyšel od talárů, jak a kdy se má vídat s dcerou Viktorkou, tak Řepka nic podobného nemá. „Vše záleží na naší domluvě, jsme oba dospělí lidé,“ uvedla Erbová.