Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dvojnásobný táta Hudler má prvního syna: Proč se jmenuje Jiří Pepe?

Autor: mik

Zatímco na ledě to není poslední dobou žádný med, doma může hokejista Jiří Hudler (32) skákat radostí až ke stropu. Manželka Hanka (32) mu ve středu porodila syna Jiřího Pepeho. A proč zrovna takové neobvyklé jméno?

Forvard Dallasu si tak může doma začít »piplat« škvrně, které třeba jednoho dne, stejně jako mnohokrát táta, oblékne dres českého nároďáku. Veřejnost přitom vůbec netušila, jestli ke dvouleté roztomilé dcerce Anně Josefině přibude sestřička nebo bratříček. Rodiče to dokonale utajili.

„V roce 2016 se stalo spousty krásných věcí a nemůžu se dočkat, co přinese 2017,“ připomněla pouze bývalá modelka loňskou pohádkovou letní svatbu a blížící se porod. O tom, jestli to konečně bude kluk, ani slovo.

Ať tak či tak, Hudler se teď bude muset jako tatínek doma dvojnásobně otáčet, protože jak tvrdí ostřílení rodiče: „Jedno dítě, žádné dítě.“ A to dobře ví i maminka Hanka.

Hana Hudlerová porodila syna Jiřího Pepeho.
Hana Hudlerová porodila syna Jiřího Pepeho.

„S jedním prckem, který lítá a musíš s ním vstávat, to bude jiný odvar, než při prvním těhotenství, kdy jsem si odpoledne dávala dvacet,“ svěřila se pohledná brunetka krátce před porodem na sociálních sítích.

Na druhou stranu se však Jirkovi bude za hokejem vyrážet snáz, když ví, že jeho Jiří nejmladší je konečně na světě a hlavně zdravý! Třeba to zvedne i jeho výkony v dresu dallaských Hvězd, protože sedm bodů z letošních 22 zápasů není právě světoborná bilance.

Proč právě jméno Pepe?

Fotbalová hvězda Realu Madrid
Tátovi imponuje vytáhlý holohlavý tvrďák z obrany slavného Realu Madrid Pepé. Portugalec, který je úřadujícím mistrem Evropy, vládne defenzivě »Bílého baletu« už deset let. Mít takovou kariéru jeho synek, to by bylo!

Pepek námořník
Slavná komiksová i filmová postavička nebojácného námořníka, který vždy když slupne plechovku špenátu, získá nadpozemskou sílu. Hudlerovi by určitě byli rádi, kdyby byl i jejich Jiří Pepe takový silák.

Boží pomoc
Motivem mohlo být náboženství. Španělské jméno Pepe, neboli Joseph, je prastarým biblickým jménem. V českém překladu Josef, tedy »on (Bůh) přidá« nebo »ať pokračuje«. I boží síly by se v budoucnu mohly Jiříkovi hodit.

Témata:  NHLhudlerdítěsynporodsporthokejVIPsport Hokej na Heureka.cz