Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotbalistu roku měl moderovat Jakub Prachař, ale: Přišel o kšeft kvůli Vyšehradu?!

Autor: zal

Ten seriál leží mnohým v žaludku. Fotbalisty ukazuje ve světle, které není zrovna lichotivé. Teď však jeden z protagonistů Vyšehradu na svou roli dojel. Jakub Prachař (33) údajně kvůli roli manažera Jardy přišel o lukrativní moderování.

Anketu Fotbalista roku, která spadá pod FAČR, uváděl už dvakrát a v březnu měl dokonat hattrick. Jenže někdo tenhle kšeft Prachařovi zarazil. „Volali mu, že se omlouvají, ale moderovat bude Leoš Mareš . Zeptal se, jestli to náhodou trochu není kvůli Vyšehradu, a bylo mu řečeno, že je to hlavně kvůli Vyšehradu,“ řekl Hattricku herec Jakub Štáfek , neboli hlavní hrdina Julius »Lavi« Lavický.

„Nabídku jsem původně opravdu dostal,“ potvrdil Prachař Blesku, ale více se už k tématu nechtěl vyjadřovat. Kdo ho tedy stáhl? Fotbalová asociace se nedostatku nadhledu a touze se mstít brání. „FAČR v žádném případě nijak nezasahovala do výběru moderátora ankety Fotbalista roku. Celý slavnostní akt, tedy i výběr moderátora, nechává na produkční společnosti IMA PRODUCTION,“ sdělil ředitel komunikace Michal Jurman.

Jednatel společnosti IMA Jan Vopršal se sice nejdříve snažil vrátit »míč« na stranu FAČR, pak ale otočil. „Není pravda, že by došlo ke změně kvůli seriálu Vyšehrad. Bylo to úplně z jiných důvodů. V nějaké fázi jsme uvažovali o obou variantách a rozhodli se pro tuhle,“ argumentoval poněkud nepřesvědčivě.

Seriálová postava Julius Lavický se v 5. díle seriálu Vyšehrad radí s internacionálem Janem Rajnochem, jak na ženské.
Seriálová postava Julius Lavický se v 5. díle seriálu Vyšehrad radí s internacionálem Janem Rajnochem, jak na ženské.

Fenin o seriálu Vyšehrad: Ten klučina komentuje věci, kterým nerozumí
Video se připravuje ...

Řítí se jak lavina! Lavický předvedl na hřišti kličky i parádní trefu
Video se připravuje ...