Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co lyžařky skrývají pod kombinézami? Podívejte se na NEJ krásky na MS!

Autor: ps

V televizi nebo na fotkách jsou vidět jen zahalené v kombinézách. Co ale skrývají pod nimi? Jaké jsou lyžařky, které se prohání po svazích na světovém šampionátu ve Svatém Mořici? Pojďme si je trochu zrentgenovat!

Co si budeme povídat, holky z rychlých svahů jsou trochu jiné... Nehledejme těla modelek či polonahé postavy focené u průzračného moře na bílém písku.

Jejich doménou jsou silné nohy, což má pádný důvod! Kdyby je měly jako tyčky, v prvním sjezdu by pravděpodobně přišly o život! Není to legrace se spustit z kopce a nechat lyže svištět rychlostí přesahující 100 km/h.

Německá slalomářka Christina Geigerová nafotila před MS odvážné snímky pro Playboy
Německá slalomářka Christina Geigerová nafotila před MS odvážné snímky pro Playboy

Přesto jsou krásné. Rády ničí svá těla při různých sportech, na jídelníčku mají od bůčku přes saláty až po dortíky úplně všechno. Samozřejmě s mírou, jen si nemusí tolik dávat pozor. Nějaké to kilo navíc jim zase takové problémy nedělá.

No, a pokud jsou úspěšné, dokáží si vydělat na super život. Třeba jako Lindsey Vonnová . Ta je jednou z nejúspěšnějších amerických sportovkyň, na reklamě a ve svěťáku vydělává balík, nabídky se jí jen hrnou! A to třeba i na nahé focení. To si před šampionátem vyzkoušela pro Playboy i Němka Christina Geigerová.

Frida Hansdotter se zase s oblibou posadí za volant nadupaného sporťáku, šestá žena světového poháru Tina Weirather často v době volna osedlá svého choppera. Tyto dámy bez hranic prostě musí mít svoji denní dávku adrenalinu!

Lyžařky mají opravdu nespočet aktivit – golf, jízdu na koni, cvičení v posilovně, dovolené na rozpálených plážích i zasněžených horách nebo pohodové rodinné zázemí.

Očividně se nerady nudí, stejně jako fanoušci, kteří hltají jejich bláznivé skoky a prudké zatáčky na obrazovkách. Při sledování probíhajícího mistrovství světa snad žádná nuda nehrozí...