Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ruska, která práskla lesbičky v tenise, nakládá i chlapům: Wawrinka je zvíře!

Autor: ija

Bývalá ruská tenistka Jekatěrina Byčkova (31), která v současné době působí jako televizní komentátorka, se pustila do někdejších kolegyň a kolegů. Prý až deset procent hráček jsou lesbičky, muži zase kouří a pijí. Wawrinka je na párty zvíře, práskla na vítěze tří grandslamových turnajů.

Byčkova rozhodně není žádný andílek! Za podezření z ovlivňování zápasů jednou dostala pokutu 5 000 dolarů a třicetidenní zákaz činnosti. Jen co odložila raketu a vydělává si pusou, spustila lavinu výroků o tenistech. Některé detaily jsou opravdu pikantní!

Co já s ní mám dělat, zoufala si Italka Schiavoneová v zápase prvního kola US Open proti Sereně Williamsové
Co já s ní mám dělat, zoufala si Italka Schiavoneová v zápase prvního kola US Open proti Sereně Williamsové

David Ferrer vždycky dost kouřil, Belgičané zase hodně chlastali. Divila jsem se, jak můžou hrát líp než já,“ řekla. O vítězi tří grandslamových turnajů Švýcaru Stanu Wawrinkovi dokonce prohlásila: „Na večírcích je to zvíře. Na žádné párty nechybí, a přece mu to na kurtech jde,“ krčila Ruska rameny.

Nit nenechala suchou ani na svých bývalých kolegyních. „Během mé kariéry byly šatny plné lesbiček,“ řekla Byčkova, někdejší 66. hráčka světa, v rozhovoru pro Eurosport.

„Cítila jsem se nepříjemně, když jsem se měla s nimi převlékat v jedné šatně. Nemohla jsem se chovat volně a přirozeně Celou dobu se na mě dívaly!“ postěžovala si současná komentátorka.

Více o údajných lesbičkách v tenise čtěte ZDE »