Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Utlumil Jágr lásku Veroniku, aby už tolik nebláznila na sociálních sítích?

Autor: spo

Kam se ztratila? Modelka Veronika Kopřivová (25) denně zaplavovala svou sociální síť instagramovými videi, jak blbne na pláži, hádá se s českými fanoušky nebo si pouští pusu na špacír. Láska hokejisty Jaromíra Jágra (44) se už více než týden omezuje pouze na prodej oblečení, které na internetu nabízí. Dostala pokyn, aby se zklidnila?

Díky aktivní Veronice každý věděl, co právě dlouhonohá blondýnka provádí a někdy nezapomněla natočit i svého Jaromíra. Naposledy fanoušky zásobovala videi a informacemi z návštěvy Los Angeles, kde byl Jágr zařazen mezi sto největších legend historie NHL.

Kromě fotek ze slavnostní večeře s Waynem Gretzkym a jeho ženou Kopřivová fotila a točila i jiné věci ze soukromí. Například jak si s útočníkem Floridy užívá na pláži ve Venice a toulají se spolu ruku v ruce po Chodníku slávy v Los Angeles.

Nejen o romantika... Veronika upozornila i na to, že až moc často pije bílé víno nebo se nudí a kreslí si větší prsa či pusu. Že by modelku dovádění na sociální síti omrzelo nebo dostala pokyn přímo od Jaromíra, aby už lid nezásobovala tolika videi?

Jágrova Veronika byla královnou galavečera, na kterém byl její Jaromír zvolen mezi sto nejlepších hráčů historie
Jágrova Veronika byla královnou galavečera, na kterém byl její Jaromír zvolen mezi sto nejlepších hráčů historie