Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Každý den je Valentýn. Ale čím krásnou tenistku Cibulkovou vytáčí manžel?

Autor: pv

Loni v létě se vzali a stále se moc milují. Slovenská tenistka Dominika Cibulková a její manžel Michal Navara tvoří dokonalý pár. Jsou ale chvíle, kdy se vítězka Turnaje mistryň nedokáže ovládnout a svého partnera by nejraději zabila.

Svátek svatého Valentýna není zrovna jejich šálek kávy. Cibulková s Manželem slaví totiž svátek zamilovaných každý den. „Michal mě vždy potěší nějakou drobností, ale dárečky si dáváme kdykoliv během roku. Moc ten svátek neprožíváme,“ tvrdí Slovenka pro server Sportky.sk.

Pátá hráčka žebříčku WTA se nebála prozradit, co na manželovi nesnáší. „On je velký kliďas. Často zařizuje některé věci na poslední chvíli a to mě dovádí k šílenství, protože já jsem puntičkářka. A ještě jedna věc! Když si nedává pod hrníček podšálek a nechá to pak na stole skvrnu. To bych ho zabila!“

Přestože je Cibulková u mužů žádaná, sama to nějak nepociťuje. „Jestli mám hodně ctitelů, to netuším. Když jdu na společenskou akci, tak mi dělá doprovod Michal a možná ty nápadníky odstrašuje. On ale není žárlivý typ,“ řekla drobná Slovenka.

Dominika Cibulková na své svatbě oslnila všechny
Dominika Cibulková na své svatbě oslnila všechny