Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Lavi proti Slavii? Radši šel za devíti holkami, pak mu bylo smutno z 0:7

Autor: med

Slavia vs. Vyšehrad. Kdo z fotbalových příznivců hned nevzpomněl na fenomén Juliuse Lavického. Kdo si myslel, že se seriálová fikce stane realitou a padlý talent skutečně nastoupí v Edenu, musel být zklamaný. Třetiligový Vyšehrad bez něj na Slavii nestačil a nakonec prohrál 0:7. Proč populární Lavi svému novému týmu nepomohl?

Lavický, kterého hraje v seriálu Vyšehrad internetové televize Obbod Jakub Štáfek , to na svém Facebooku vysvětlil den před zápasem. Nemusíme dodávat, že originálně a po svém.

Zítra Legendary Ten v souboji s Rejžožroutama neuvidíte. Nerad proti nim hraju a hlavně je Valentýn! Čeká mě 9 zastávek u mých bejbin a to jsou hoňky,“ napsal, že má na svátek zamilovaných jiný program.

Jak ale Slavia dávala do sítě Vyšehradu jeden gól za druhým, Lavi ovšem začal své absence trochu litovat. „Poprvé se cítím jako plnohodnotný hráč Vyšáku... Rejžožrouti od Jardy nám nakládají sedmičku, já jsem doma v teplácích a je mi z toho smutno,“ bavil na sociální síti.

Že je seriál skutečným fenoménem, potvrdil po zápase i kapitán Slavie Jiří Bílek. „Abych řekl pravdu, trochu jsem některé vtípky na toto téma čekal,“ přiznal.

Jenže pro Slavii šlo o poslední zápas před ligou a první na hlavním stadionu v Edenu v zimní přípravě. Takže žerty musely jít stranou. „Na vtípky nebyl čas. Přistoupili jsme k tomu jako k ligovému zápasu. Přípravu i rozcvičení jsme šli na 100%,“ doplnil Bílek.

Bílek: Fenomén Vyšehrad? Na vtípky nebyl čas
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová, Jakub Štáfek alias Lavi a Jakub Prachař představili seriál Vyšehrad
Agáta Hanychová, Jakub Štáfek alias Lavi a Jakub Prachař představili seriál Vyšehrad