Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Partnerkám viktoriánů, slávistů a sparťanů jde o titul: Sexbomby ligy!

Autor: nem

Tak už jim to dnes také začne. Po 76 dnech klídku vyrazí partnerky fotbalistů na tribuny stadionů, aby držely palce svým ligovým miláčkům. Plzeňačkám, slávistkám a sparťankám jde o titul, tak si pojďme některé představit!

Vánoce, dovolenky v exotickém teploučku, romantické večeře s tím, že miláček ráno nikam nemusí, to všechno už je pryč. Přítelkyně a manželky si zase budou nervózně okusovat pěstěné nehty a mačkat palečky na ochozech, či u televize.

Opět je bude v noci budit mužův křik ze spaní: „Gól! Je to tam,“ nebo naopak: „Takový kiks, to jsem pako.“ Těm okouzlujícím ženám zkrátka nastává čas boje. Dívčí válka sexbomb, při níž lásky soupeřů přestanou být kamarádky a stanou se z nich sokyně zralé na vyškrábání očí. Ono totiž půjde také o prémie za zisk mistrovského poháru, které mužíček může přinést domů.

„Liana je velká fanynka,“ říká o své milé zadák Plzně Aleš Matějů. A tak Blesk vybral krásky z prvních tří mančaftů tabulky a uznejte, pánové (a dámy), že byste si od nich také nechali fandit...

Když se holky dostanou na sluníčko, rozhodně se nemusí bát svá perfektní těla vystavit. Stojí to za to!
Když se holky dostanou na sluníčko, rozhodně se nemusí bát svá perfektní těla vystavit. Stojí to za to!

PLZEŇ

Bek Aleš Matějů (20)
jeho láska Liana Vasilišinová

Slečna s tělem bohyně krasobruslila a coby žákyňka skončila v lednu 2010 na Velké ceně Prahy druhá z osmadvaceti závodnic. Oba pocházejí z Příbrami a navzájem se tam objevili, když ona byla v deváté třídě. Bek Viktorky Alda dělá své modelce míchaná vajíčka a sám si pochutná na Lianiných muffinech.

Aleš Matějů má doma jistě o zábavu postaráno.Foto Instagram

Stoper Jan Baránek (23)
jeho láska Dominika Matušínská

Když se holky dostanou na sluníčko, rozhodně se nemusí bát svá perfektní těla vystavit. Stojí to za to!Foto Instagram

SLAVIA

Útočník Milan Škoda (31)
jeho láska Tereza Galdová

Tak předně, sešívaný šutér a uhrančivá černovláska čekají miminko! Terezka původem ze Vsetína složila bakalářku na fakultě obchodních vztahů na Vysoké škole ekonomické i zkoušky na instruktorku fitness. S Milanem chodí čtyři roky a společně muchlají německého špice.

Krásnou dívčinou se může pochlubit také Milan Škoda.Foto Instagram

Záložník Antonín Barák (22)
jeho láska Nikola Mužíková

Kromě kopání do míče zaujme Nikola svými vnadyFoto instagram.com/muzikova.nikola

SPARTA

Stoper Ondřej Mazuch (27)
jeho láska Lenka Mazuchová

Okouzlující manželka letenského stopera miluje Ondru, Maledivy a Dubaj. Lenka vystudovala na vysoké škole komunikaci, seznámili se v Praze a jsou spolu devět let. Šla by za svým mužem světa kraj, takže svorně zvládli »Maziho« krajánkování v Itálii, v Belgii i na Ukrajině.

Lenka Mazuchová v plné paráděFoto Instagram

Středopolař Josef Šural (26)
jeho láska Denisa Šuralová

Manželka Josefa Šurala zásobuje sociální sítě svými selfíčky.Foto Instagram