Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Řepkova zabavená kára za 14,5 milionu: Hnije na pofiderním parkovišti!

Autor: nem

Lebeda, vřes, býlí. Humus, špína, bláto. Tady hnije příšerně drahá a mýty opředená kára fotbalového velikána Tomáše Řepky (43). Co se stalo s jeho luxusním auťákem?

»Řepa« si pořídil Mercedes-Benz SLR Mclaren za 14,5 milionu korun v roce 2009 a začala historie, na níž nemá snad ani Noemova archa. Na bourák ulovil při společném focení sexbombu Vlaďku Erbovou , která už se s ním rozvedla a i se synem pláchla k hokejistovi Gulašimu .

A co je s luxusním auťákem? Tomášovi ho zabavil stát. Po zmatečných zprávách o tom, že ho někdo uloupil jakémusi arabskému pracháčovi, a pak ho český prodejce střelil Řepkovi , už šest let trčí a ztrácí na ceně v takzvané soudní úschovně. Tedy na pofiderním parkovišti ve Štěrboholích...

„Vím, že to tam stojí a nějaké peníze v tom samozřejmě mám,“ pověděl Blesku Tomáš Řepka, který si za kariéru vydělal bratru 400 milionů korun. „Ale to auto kradené nebylo, možná tam byl nějaký podvod s pojištěním, ale to nevím. Jezdil jsem s tím půl roku a pak mě z toho vyndali. Už je to dlouhá doba a já dneska ve finále nevím žádné řešení. Nikdo mě neinformoval. Bylo to poslední auto, které jsem si od té firmy koupil,“ dodal slavný exsparťan.

No, našinec parkující pod stříškou Fabii 1,2 by pro to jeho fáro brečel jako želva...

Erbová je velmi sexy, zde Řepku uhranula
Erbová je velmi sexy, zde Řepku uhranula