Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Beckhamovi vyrazili na hory! Po pádu na snowboardu praskaly kosti

Autor: pv

Měla to být rodinná pohodička, ale nakonec se to zvrtlo. Bývalý fotbalista David Beckham s manželkou Victorií a čtyřmi dětmi vyrazili na hory do Kanady. Někdejší hráč Manchesteru United nebo Realu Madrid se naučil jezdit na prkně a měl z toho velkou radost. Nadšení mu překazila nehoda jeho nejstaršího syna Brooklyna, který se ošklivě zranil.

Připomínali slavnou filmovou rodinu Homolkových. Beckhamovi v šesti vyrazili na svah v kanadském Whistleru, kde se konaly před sedmi lety olympijské hry. Návrhářka a zpěvačka Victoria zvolila bílou kombinézu, protože i na sjezdovce musí vypadat skvěle. Se stejně oblečenou dcerou Harper a synem Cruzem dali přednost lyžím. Zbytek pánské části jejich famílie zvolil snowboard.

„Pomalu se to učím a musím říct, že je to jedna z věcí, které jsem vždycky chtěl dělat. Je to sen,“ rozplýval se David Beckham. Jeho učitelem na prkně byl nejstarší syn Brooklyn. Ten se nechal natáčet, aby předvedl, jak mu to na prkně parádně jde.

Během suverénní jízdy udělal drobnou chybu a spadl obličejem do sněhu. Podle jeho výrazu bylo hned znát, že je zle. Vyšetření v nemocni odhalilo zlomeninu levé klíční kosti. Mladík tak dostal ortézu a se svou sestřičkou a mámou se vrátil zpět na hotel.

Nehoda ho ale neodradila od sportování. Snowboard nakonec vyměnil za lyže a tentokrát už jezdil hodně opatrně. „Statečný kluk,“ chválil svého syna David Beckham na sociální síti Instagram.

David Beckham se v Kanadě naučil jezdit na prkně
David Beckham se v Kanadě naučil jezdit na prkně