Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Děsivé popáleniny lásky plzeňské opory! Jak k nim Řezníkova Míša přišla?

Autor: top

Na hřišti necouvne z žádného souboje. Ale teď měl stoper fotbalistů Plzně Radim Řezník (28) pořádně nahnáno! Láska jeho života Míša (24) skončila ve špitále s těžkými popáleninami!

Mají božská těla. Jsou na ně pyšné a nebojí se je ukázat. To její teď ale pořádně trpí. Za všechno může chvilka nepozornosti a podivně vypadající skříňka s čudlíky a displejem, které se říká polymerátor.

Těžce popálené břicho Řezníkovy přítelkyně Míši.
Těžce popálené břicho Řezníkovy přítelkyně Míši.

Míša s ní přichází do styku v zubní laboratoři, kde pracuje jako technik. Jenže tenhle ďábelský přístroj, který za zvýšeného tlaku a teploty slouží k výrobě zubních protéz, se jí v pondělí vymkl kontrole. „Obě ruce a břicho popálený. Ale stálo při mě štěstí, nemám to na obličeji,“ zvěstovala sexy brunetka na sociální síti z plzeňské nemocnice.

Co je to polymerátor

Přístroj se používá při zhotovení zubních protéz. Umožňuje v laboratoři polymeraci kompozitních pryskyřic za zvýšeného tlaku a teploty, přičemž polymerace může být prováděna ve vodě nebo v páře. Polymerace je základní chemická reakce pro výrobu plastů, syntetických kaučuků a umělých vláken, při které z malých molekul (monomerů) vznikají vysokomolekulární látky.

Poležela si tam dva dny, včera ji lékaři pustili domů, kde ji Radim jistě zahrne nejen láskou a obvyklým pugétem květin, které ona tak miluje, ale také starostlivou péčí.

„Nakonec nejhůř dopadlo břicho. Ale jsou horší věci. Krásně se to hojí. Hurá domů,“ uklidňovala Míša kamarádky, které ji bombardovaly otázkami, co se jí stalo a jak se jí daří.

„Než se vdáš, určitě se ti to zahojí,“ vzkazovala jí jedna z přítelkyň. „Už je fajn. Dopadlo to dobře. Díky za přání, holky,“ odpovídala Míša, která chodí s Radimem přes čtyři roky a zatím se starají jen o jorkšírského teriéra Tondu. Tak brzké uzdravení!