Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Striptérky, těšte se! Do Prahy se valí boxerský pracháč, který to umí rozjet

Autor: pv, ČTK

V týdnu se v Praze ukázala tenisová legenda Roger Federer. O tři týdny později přiletí do české metropole další velké eso ze světa sportu. Bývalý neporažený boxerský šampion Floyd Mayweather (39) bude hostem události Box Live Praha, která se uskuteční 11. března v hale Královka. Rozjede to v Praze ve velkém, jak má americký miliardář ve zvyku?

Miluje zábavu, sázení na sport a hlavně dovádění se ženami. Mayweather se rád předvádí v nočních klubech, kde striptérkám strká za kalhotky ruličky dolarových bankovek a je schopen nechat v podniku pro pány v přepočtu milion korun za noc.

V přepočtu 500 tisíc korun měla od boxera dostat umělkyně Luv Honety
V přepočtu 500 tisíc korun měla od boxera dostat umělkyně Luv Honety

Nyní se kdysi nejlépe vydělávající sportovec planety ukáže i v Praze a určitě bude utrácet i tady něco ze svého jmění odhadovaného na částku přes 11 miliard korun! Mayweather si ale i díky pozvání do Česka pěkně namastí kapsu.

„Peníze ale nejsou to hlavní. Přiletí sem i proto, že chce navštívit Prahu, poznat lidi a vidět box,“ řekl manažer a mezinárodní boxerský agent Benny Blanko, který velkou hvězdu pro akci Box Live Praha zajistil.

Mayweather přiletí se svým čtyřicetičlenným týmem do české metropole 11. března a v Praze stráví 24 hodin. Kompletní program zámořské hvězdy organizátoři teprve dolaďují. Jisté je, že se objeví v ringu při hlavním zápase. „Uvidíme, jakou bude mít náladu a co vše bude chtít ukázat,“ uvedl Blanko.

Hlavním zápasem galavečera Box Live bude souboj Štěpána Horvátha s Němcem Arthurem Hermannem a ve hře bude evropský pás šampiona organizace WBO v lehké střední váhové kategorii. O stejné tituly by se měly utkat i Fabiana Bytyqi a Lucie Sedláčková. Obě sice drží i pásy juniorských mistryň světa, ty by však tentokrát neměly obhajovat.

Témata:  boxpenízePrahaFloyd MayweatherVIPsport