Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rafinovaná krása! Sexy tenistka Wozniacká v krajkách ukázala (skoro) vše

Autor: ija

Potřetí v řadě se dánská tenistka Caroline Wozniacká (26) objevila v proslulé plavkové edici prestižního magazínu Sports Illustrated a je na to náležitě pyšná. Poslední snímek, který ukázala, je rafinovaný a zatím nejvíc sexy. Krásná Caroline pózuje téměř nahá, ve volné krajkové blůze, která nezakrývá téměř nic, zato odhaluje vše. „Doufám, že všichni máte krásné pondělí,“ napsala Wozniacká.

Dánská tenistka zveřejnila už několik fotografií z poslední plavkové edice Sports Illustrated a nezapomněla poděkovat prestižnímu magazínu za důvěru a přízeň. Zatímco loni pózovala, stejně jako ostatní sportovkyně, v plavkách jen namalovaných na nahé tělo, letošní snímky jsou „oblečené“. Ovšem tak, že odhalují téměř vše.

Tenistka Caroline Wozniacká zveřejnila na sociálních sítích další rafinovaný snímek z plavkové edice Sports Illustrated.
Tenistka Caroline Wozniacká zveřejnila na sociálních sítích další rafinovaný snímek z plavkové edice Sports Illustrated.

Wozniacká má v poslední době důvod k radosti a netají se tím. „Za poslední dva týdny jsem zažila hodně pozitivního, dvě finále,“ připomněla na Twitteru. Nedávno také prozradila, že konečně našla nového muže svého života v baskebalové hvězdě Davidu Leeovi.