Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bohatý boxer slavil narozeniny, lupiči mu zatím vykradli dům. Odnesli věci za čtyři miliony!

Autor: ija

V Hollywoodu slavil čtyřicátiny, a doma v Las Vegas ho zatím vykradli. Neporažený boxer Floyd Mayweather nejspíš nebude na své kulaté narozeniny vzpomínat v nejlepším. Do jeho opulentního sídla se vloupali zloději a odnesli si věci za bezmála čtyři miliony korun. Ale možné je i to, že na tuto malou nepříjemnost za chvíli ani nevzdechne. Jeho čisté jmění totiž převyšuje hodnotu deseti miliard korun.

Rozlehlé panství Floyda Mayweathera v Las Vegas, dům s pěti ložnicemi a sedmi koupelnami na privátně střeženém pozemku hned vedle golfového hřiště, zůstalo minulý týden bez majitele. Jeden z nejbohatších sportovců světa, nikdy neporažený boxer, který za jediný souboj inkasoval dvě a půl miliardy, slavil 40. narozeniny v luxusní restauraci Roku Sunset v Hollywoodu.

A byla to pořádná oslava. Jen sám narozeninový dort posetý drahokamy přišel na 75 tisíc korun, trvalo to tři dny, než ho cukráři vyrobili. Mayweatherovi přišly v sobotu gratulovat četné celebrity včetně popových hvězd Mariah Carey a Justina Biebra, přítomná byla i celá jeho rodina. Když už byl v Los Angeles, zašel v neděli na oblíbený basketbal, sledoval zápas NBA místních Lakers proti San Antonio Spurs.

Po návratu domů ho ale čekalo nemilé překvapení. Zadním vchodem se do domu vloupali zloději a odnesli věci za 3,8 milionu korun včetně nejméně jednoho kousku z rozsáhlé sbírky Mayweatherových luxusních hodinek. Případ řeší policie, která podle amerických médií bývalého boxera vyzvala, aby sepsal, co všechno se mu ztratilo.

Mayweather, který před dvěma lety vybojoval nejlukrativnější zápas v historii boxu proti Filipínci Mannymu Pacquiaovi, má ale jiné priority. „Moci být v den narozenin s rodinou a přáteli mi připomíná, že v životě nikdy nemáme mít nic za předem dané. Jsme na světě jen krátce a já jsem rád za každý další rok a jsem vděčný za to, čeho jsem v životě dosáhl a co mi bylo přáno. Mám nádhernou rodinu, čtyři skvělé děti a mnoho přátel,“ nechal se slyšet o narozeninách.