Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vrba odmítl Spartě dvě lukrativní smlouvy! Kam má namířeno?

Autor: nem

Dál odpovědnost na hrbu a k tomu raněni vědomím, že byli na odstřel. Tento úděl by trenérskému tandemu Sparty Požár – Holoubek nezáviděla snad ani Jiřina Bohdalová. A co na to v Česku žádaný kouč Pavel Vrba (53)?

Sparta opakovaně nabídla sesli hlavního kouče Vrbovi . Angažovat se měl údajně i její majitel Daniel Křetínský, u Vrby však podle včerejších informací Blesku mluvil do dubu.

„Pavel měl na stole dva návrhy smlouvy. Nevzal to, protože by tam nebyl svým pánem. Nemohl by tam mít své lidi,“ řekl Blesku zdroj z Vrbova okolí. Čili by si »Vrbič« nemohl pod píšťalku postavit svůj realizační tým.

Trenér Pavel Vrba na Spartě? Jednání už začala.
Trenér Pavel Vrba na Spartě? Jednání už začala.

Zaprvé proto, že ve Spartě bezdůvodně motá kolem áčka víc frajerů než na Václaváku (šest trenérů u A týmu). Zadruhé proto, že Vrba svým těžce egoistickým útěkem od nároďáku do Ruska (za odhadovanou měsíční gáži 1,2 milionu korun) naštval vedle strahovských závistivců snad i sochy na Karlově mostě. Tedy až na souputníka a našeptávače Dušana Fitzela, jenže ten je kvůli projektu mládežnických akademií na Letné totálně persona non grata.

V úterý, kdy zvěsti o Vrbově návratu na českou scénu po prosincovém konci v Machačkale proskočily, byl na stadionu ve Štruncových sadech spatřen asociační šéf Miroslav Pelta .

Bůh suď, co tam měl »Velkej čáp« za létání, nicméně možná od bosse Viktorie Tomáše Paclíka slyšel to, co si štěbetají vrabci na střechách. Tedy, že současný kouč Roman Pivarník bude v případě nedělní porážky na Slavii odpoklonkován. Nástupce je nachystaný. Vrba. Amen.