Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tipy známých před Slavia - Plzeň. Pivarník bude brečet s Ortelem, říká Novotný

Autor: Patrik Vacek

Devastace Příbrami je namlsala. Známí slávisté jsou po poslední výhře 8:1 nabuzeni na zítřejší zápas s Plzní o první místo v lize. Viktorii předvídají jen o něco menší nášup, než dostala právě Příbram. Fanoušci klubu ze západočeské metropole to pro sebe nevidí tak černě. Naopak doufají ve tři body!

Známí fanoušci Slavie

Pavel Novotný (novinář a moderátor)

Moderátor Pavel Novotný má o vítězi zápasu Slavie s Plzní jasnoFoto Michal Beránek (Sport)

"Slavia slavně zvítězí 3:0 a trenér Plzně Pivarník se po třetím gólu ve 40. minutě zápasu rozpláče spolu s Tomášem Hnídkem, zpěvákem skupiny Ortel, který jako jejich nejslavnější fanoušek nebude chybět na tribuně."

František Ringo Čech (hudebník, malíř a herec)

Hudebník Ringo Čech se nedrží při zemi. Slavia prý porazí Viktorii 6:0!Foto Profimedia.cz

"Teoreticky by měla Slavie vyhrát, ne však velkým rozdílem. My co chodíme na fotbal celý život, víme svoje. I v derby často prohrává favorit, ale přesto věřím, že zvítězíme 6:0!"

Známí fanoušci Plzně

Petr Jančařík (moderátor)

Petr Jančařík věří ve výhru Plzně nad Slavií 3:1Foto Profimedia.cz

"Výsledek 8:1 Slavie s Příbramí mě naposledy vyděsil a trochu mě před utkáním s Plzní znervózňuje. Přesto věřím, že Viktorka zvítězí 3:1, i když na tom není teď úplně dobře. Fotbal ale nemá logiku a strašně si přeji výhru Plzně."

 Eva Decastelo (moderátorka a herečka)

Moderátorka a herečka Eva Decastelo fandí Plzni od té doby, co za ni začal hrát Pavel HorváthFoto Profimedia.cz

"Jsem taková fanynka na baterky, protože sleduji jen ty velké zápasy, jako bude ten se Slavií, ale o to víc si pak utkání užívám. Plzeň mám ráda od doby, kdy za ní začal hrát můj oblíbenec Pavel Horváth. Určitě jeho humor kluky rozesměje a pomůže jim tak porazit Slavii 2:0."