Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kvitová ukázala pořezanou ruku bez bandáže! Tenisový svět na ni myslí

Autor: ija

Petra Kvitová (26) bojuje o návrat na kurty. Trénuje na Kanárských ostrovech a poprvé od útoku a operace ukázala pořezanou ruku bez bandáže. V tenisovém světě se na ni zatím nezapomíná. Kanadská soupeřka Eugenie Bouchardová zveřejnila na Twitteru fotku z ulice v Indian Wells, kde ženy hrají příští týden. Je na ní velký banner s nápisem „Udrav se, Petro“ a velkou fotografií české tenistky. "Moc milé," napsala Bouchardová.

Petra Kvitová, která příští týden oslaví 27. narozeniny, nehraje od konce loňského roku, kdy ji v jejím bytě napadl dosud neznámý útočník, a když se bránila, zle jí pořezal ruku. Právě tu ruku, kterou drží raketu. Kvitová absolvovala náročnou operaci a usiluje o návrat na kurty. 

Ze snímku, který zveřejnil Club La Santa na svém instagramovém účtu, je patrné, že dvojnásobná wimbledonská vítězka už nemusí mít zraněné prsty v bandáži. Na fotce se usmívá vedle dvou německých fešáků, oštěpaře Thomase Röhlera a triatlonisty Andrease Raelerta, kteří se v Lanzarotte také připravují. Pro fanoušky Kvitové je to výborná zpráva, zdá se, že rekonvalescence se ubírá správným směrem.

Kvitovou určitě potěšil i twitterový post její soupeřeky Eugenie Bouchardové dokazující, že ani fanoušci a pořadatelé turnajů na ni nezapomínají. Pod fotografii, kterou kanadská tenistka zveřejnila a opatřila popiskem "V Indian Wells na ulici. To je milé." se objevila dlouhá řada pozdravů a přání.