Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Svatba? Özila prozradily prstýnky, turecké Miss kupuje sídlo za 155 milionů

Autor: ija

Co znamenají ty prsteny? Hvězda Arsenalu, německý fotbalista Mesut Özil (28) se v poslední době podezřele často vyskytoval v přítomnosti někdejší nekrásnější ženy Turecka a kandidátky na Miss World Amine Gulseové (23). Sexy modelka se teď na Instagramu pochlubila fotkou se zásnubním prstenem na ruce a také spoluhráč Petra Čecha z Arsenalu se netají tím, že jeho prsteník zdobí kroužek. Turecká média to mají za hotovou věc! V létě bude svatba a slavný fotbalista prý v Istanbulu kupuje své vyvolené luxusní sídlo za 155 milionů korun. 

Partnerkou Mesuta Özila bývala německá popová hvězda Mandy Capristo, teď je ale všechno jinak! V poslední době vídali fotbalistu a tureckou Miss z roku 2014 Amine Gulseovou často spolu, tu v Londýně, tu v Istanbulu.

Oba mají kořeny v Turecku, ani jeden z nich se tam ale nenarodil. Amine pochází ze švédského Göteborgu, Özil přišel na svět v německém Gelsenkirchenu.

Turecká kráska Amine Gulseová ukázala zásnubní prsten.
Turecká kráska Amine Gulseová ukázala zásnubní prsten.

Oba dlouho mlžili, že jsou jen kamarádi, prsteny ale mluví za vše. Turecká média mají za hotovou věc, že v létě bude svatba. Zamilovaný páreček byl prý v poslední době viděn při návštěvě dvou luxusních hotelů v Istanbulu, prý byli domlouvat svatební hostinu.

Özil se také údajně vehementně stará o to, aby měl se svou Miss a hvězdou tamního televizního seriálu kde bydlet. Má už vyhlédnuté sídlo v přepočtu za 155 milionů korun.