Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mayweather balil holky, partneři měli vstup zakázán. Pracháčovi shořelo auto!

Autor: ija

Hvězdný boxer Floyd Mayweather (40) se na své evropské show s názvem Neporažený nechová právě asketicky. Kromě různých setkání s fanoušky má na programu i návštěvy nočních barů, kde se rád baví s místními kráskami. Trochu se mu však nevyplatilo, když do soukromého baru pozval asi pětadvacet nejhezčích žen, které jeho ochranka posbírala mezi hosty. Potíž byla, že jejich mužský doprovod nechal stát venku. A v noci mu pak někdo naštvaný zapálil auto.

Mayweatherova evropská show s příhodným názvem Neporažený odstartovala minulý čtvrtek v Leicesteru. Fanoušci jsou ochotní platit až tisíc liber (30 000 korun), aby svůj idol viděli.

Návštěvu Birminghamu si Mayweather zpestřil setkáním s mladou prodavačkou, kterou před rokem, když ji znal jen pár dnů, vzal na výlet přes půl světa do Los Angeles. Začínající zpěvačka Ramarni Ballová (20) se na Instagramu pochlubila, že na ni Floyd nezapomněl, a pyšně se k němu tulila.

Neporažený boxer se rád baví ve společnosti krásných žen.
Neporažený boxer se rád baví ve společnosti krásných žen.

V Birminghamu se jedno z aut, kterými se pohybuje Mayweathervův čtyřicetičlenný tým, stalo obětí žhářského útoku neznámých vandalů. Předcházela tomu pikantní příhoda. V soukromém salonku nočního klubu se Floyd dobře bavil s početnou skupinou mladých slečen.

Podle zdroje z podniku je mezi přítomnými hosty pečlivě vytipovala ochranka extravagantního boxera. „Chtěl, aby mu přivedli nějaké hezké holky,“ prozradil zdroj. Fanynky se o přízeň pohádkově bohatého sportovce jen rvaly, před salonkem si narychlo upravovaly vlasy a vylepšovaly make-up. Potíž byla, že většina krásek tam byla v doprovodu přítele. Jenže chlapy Mayweather dovnitř nepustil.

Nad ránem pak jeho tým našel dvě auta zle poničená. Luxusní mikrobus shořel, když někdo rozbil okno, dovnitř hodil zapálenou pochodeň a štědře přidal něco hořlaviny. Druhé auto vyvázlo jen s rozbitým oknem, jak někdo hodil dovnitř cihlu. 

Nikdo nebyl naštěstí zraněn a policie neznámé vandaly hledá. Málokdo ovšem pochybuje o tom, kdo za tím stojí. „Holky se na Floyda lepily a ochotně s ním šly dovnitř. Každý si umí představit, že se to jejich chlapům ani trochu nelíbilo,“ zdůraznil zdroj z klubu.

Nezdá se ovšem, že by událost Mayweathera příliš zasáhla. Den poté dostal v Newcastlu policejní ochranu, ale i tam řádil v nočním klubu, kráskám kupoval drinky jeden za druhým.