Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hvězdný Bale překvapil. Nemyslí jen na fotbal, v Cardiffu otevře speciální podnik

Autor: pro

Hrát fotbal a potom do konce života leháro? Ne, Gareth Bale myslí na zadní vrátka. Fotbalová superstar s fotbalem nekončí, ale v rodném Walesu otevírá vlastní sport bar. Restaurace byla nějaký čas zavřená, ale Bale se jí rozhodl znovu zprovoznit. Sám pivo asi čepovat nebude, ale i tak je jeho jméno pro návštěvníky velkým lákadlem. „Věřím, že se sem budou lidé těšit a získají neopakovatelný zážitek" těší se hvězdný hráč.

V Cardiffu byli místní štamgasti plní hněvu, když tradiční hospodu zavřeli a její další plány byly v mlhavé budoucnosti. Ta je ovšem nakonec pro všechny příznivá. Velšský drak Gareth Bale se přihlásil do projektu o získání restaurace společně se svými kumpány a výběrové řízení vyhrál. Kdysi známý podnik chce opět postavit na nohy.

 „Mám obrovskou radost, že to bude zrovna v Cardiffu, není tady žádné místo, kde můžete sledovat sport a zároveň si dát dobré jídlo," těší samotného Balea. Podnik nazval Elevens bar a grill.

„Byl jsem ve sportovních barech po celém světě a je fajn dát si hamburger, pizzu a přitom sledovat fotbal. Teď bude něco podobného i tady a já věřím, že se sem budou lidé těšit," pokračoval Bale

Útočník Realu Madrid pomohl s jídelním i nápojovým lístkem, i když sám nepije. „Byli jsme nadšení, když nás Gareth a jeho tým oslovili, že by měli zájem. Jedná se o nejznámějšího člověka v celém Walesu, co může být lepšího?" je nadšený John Rhys, předseda vývěrového řízení.

„Gareth je globální superstar a jsme přesvědčeni, že přivábí hromadu návštěvníků z celého světa. Cardiff je fantastické sportovní město, které bude hostit i finále Ligy mistrů, tato událost zvýší celou pověst města," pokračoval Rhys. Stihne se bar otevřít už na finále? Majitel věří, že ano.

Bale je ve Walesu skutečnou sportovní ikonou a po loňském úspěchu na mistrovství Evropy, kde on a jeho spoluhráči došli až do semifinále, získal status doslova kultovní osobnosti.

V této sezóně si ale prochází různými peripetiemi se zraněními. Sem tam tříslo, někdy sval vypoví službu, ale teď už je zpět v plné ráži a pomohl Realu Madrid k postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů. Zanedlouho by mu měl dělat radost i bar v centru Cardiffu. Vrátí se sem na finále Champions League?

SESTŘIH La Ligy: Eibar - Real Madrid 1:4. Benzema se předvedl
Video se připravuje ...

SESTŘIH La Ligy: Real Madrid - Las Palmas 3:3. Ronaldo zachránil bod
Video se připravuje ...