Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Za devět měsíců připravte sestry, bude se rodit! Oslavíme to sexem, řval muž Shakiry

Autor: ps

Famózním obratem, který fotbalová historie nepamatuje, se nechal unést natolik, že zapomněl i na svoji partnerku zpěvačku Shakiru. Stoper Barcelony Gerard Piqué po vítězství v odvetě Ligy mistrů nad Paříží (6:1) měl jasno, že se bude řádit. A hodně! „Oslavíme to sexem,“ řval v útrobách stále burácejícího stadionu.

Po prvním zápase v Paříži se zdálo, že Barcelona nemá šanci. Na cestu do Španělska dostal Messi a spol. na cestu čtyři banány, což pro odvetu vedlo k velmi rozebírané diskuzi. Borci z Nou Campu nemají šanci, psalo se.

Jenže stal se zázrak, Barca dala doma v odvetě 6 gólů a zaslouženě si došla pro postup do čtvrtfinále. Šílenému zápasu nechybělo nic – karty, penalty, emoce…

A v jakém duchu se nezapomenutelný duel odehrál, tak se pokračovalo i po něm. I takové hvězdy jako Messi, Neymar či Súarez po sobě skákali a radovali se tak, jako by už Ligu mistrů vyhráli.

SESTŘIH Ligy mistrů: Barcelona - PSG 6:1. Úžasná jízda i sporné penalty
Video se připravuje ...

Bylo jasné, že se bude slavit. Hodně! A někteří hráči svými výroky velmi překvapili. Gerard Piqué, jehož zpěvačka Shakira mu vychovává syna Milana, překvapil. Jindy klidný chlapík se po famózním vítězství utrhl ze řetězu. „Budeme slavit sexem. Ať nemocnice za devět měsíců povolají do služby více sester. Bude se rodit!“ chrlil ze sebe.

Jeho slova jen dokázala, jak katalánské hráče šílený obrat dostal. Někteří plakali radostí, jiní si vyřvali hlasivky, ale jedno měli společné. Šli si pro postup, boj o něj nevzdali do poslední vteřiny a vyplatilo se jim to. V noci padlo hodně piv, a i když měli druhý den naplánovaný trénink, nic je nezastavilo. Proč by také mělo, fotbalový pohárový obrat z 0:4 na 6:5 ještě nikdo nikdy neviděl…

Barcelonský Neymar v postupové euforii po výhře 6:1 nad Paris St. Germain
Barcelonský Neymar v postupové euforii po výhře 6:1 nad Paris St. Germain