Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tenhle hrdina je můj! Střelce Barcelony si hýčká kráska z Izraele

Autor: ija

Sergi Roberto je teď hrdinou nejen pro fanoušky Barcelony. Muž, který se stal hvězdou takřka přes noc, když jako střídající dal rozhodující gól do sítě Paris St. Germain a zařídil tak postup Barcelony v Lize mistrů, má doma okouzlující přítelkyni. Izraelská modelka Coral Simanovichová (25) nešetří obdivem. „Můj hrdina,“ napsala. 

Modelka a designérka Coral Simanovichová je dobře známá na sociálních sítích, kde má víc než 200 000 fanoušků. Po zápase tam sdílela fotografii svého milého, kterou během prvních 12 hodin po zápase komentovalo 22 tisíc lidí. Na její „to je můj hrdina“ jich spousta odpověděla: „To je NÁŠ hrdina.“

Izraelaská kráska Coral Simanovichová je přítelkyní nového hrdiny Barcelony Sergiho Roberta.
Izraelaská kráska Coral Simanovichová je přítelkyní nového hrdiny Barcelony Sergiho Roberta.

Coral se narodila v New Yorku a žila tam do tří let, než se s rodiči přestěhovali do Izraele. Tam absolvovala nejen prestižní návrhářskou školu, ale také službu v armádě. Mluví anglicky a hebrejsky, ale kvůli Sergimu a jeho rodině se začala učit španělsky a katalánsky. Modelka a fotbalista tvoří pár už tři roky, seznámili se na Instagramu.

Barcelona měla v Lize mistrů namále, v Paříži s PSG prohrála 0:4, ale doma nastřílela šest branek (6:1) a předvedla tak největší obrat v dějinách soutěže.