Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Blíží se přestupová bomba? Viceprezident Juventusu Nedvěd na námluvách u Schicka!

Autor: nem

Jak si funkcionář Pavel Nedvěd (44) něco vezme do své blonďaté hlavy, jde za tím jako buldok. Z funkce viceprezidenta Juventusu touží po českém megatelentu. Lanaří útočníka Patrika Schicka (21) ze Sampdorie Janov!

»Grande Paolo« má velký plán. Hodlá vyfoukout krajana, který učaroval Itálii, konkurenci z Chelsea, z Dortmundu, z Paris SG, z Interu Milán či z AS Řím. Námluvy už proběhly!

Devět branek za 912 odehraných minut, což činí pouhých 101 minut na gól! To je vizitka vytáhlého forvarda Schicka ! A taky mladíka, jenž to má v hlavě perfektně srovnané. Včetně pokory.

Pozornost kolem Patrika Schicka sílí
Pozornost kolem Patrika Schicka sílí

„V Juve bych se dostal o úroveň výš. Sešel jsem se s Pavlem Nedvědem . Nikdy před tím jsem se s ním nepotkal, bylo to velmi vzrušující a nemluvili jsme jen o fotbale,“ cituje Patrika list La Gazzetta dello Sport. Jak je vidět, bude o angažmá v Nedvědově »Staré dámě« minimálně uvažovat.

Boss Sampdorie Massimo Ferrero tuší, že v létě svůj diamant neudrží, a tak jako mazaný kšeftař pochopitelně tlačí na prachy. Spartě dal za Schicka 100 milionů korun, teď za něj chce 1,1 miliardy!

Na tuto ohromující částku má znít nová výstupní klauzule v Patrikově kontraktu. Je to raketa, ale co si budeme povídat,  Nedvěd by ji v bohatém Turíně schrastil přes noc...

Podívejte se, jak Schick mluvil o Itálii na podzim...

Schick: Nelituji, že jsem odešel, nic mi v Itálii nechybí
Video se připravuje ...