Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Válka partnerek! Manželka cyklisty Kreuzigera se pustila do Jágrovy Veroniky

Autor: Václav Baumann

Zatímco Jaromír Jágr (45) tvrdě dře na ledě, jeho partnerka tvrdí, jak náročné je její podnikání s oblečením. Naříkání Veroniky Kopřivové (25) už ale nevydržela manželka cyklisty Romana Kreuzigera (30) a zaútočila na ni!

Pět až deset hodin denně. Tolik času prý Jágrově Veronice zabere starání se o její e-shop, kde nabízí značkové oblečení. Její Instagram ale zdobí převážně fotky z floridské pláže, což se stalo trnem v oku Michaely Kreuzigerové.

„Slečna Kopřivová je beze sporu krásná a sebevědomá žena. Ale obdivovat někoho, že pracuje 5 – 10 hodin denně a bere to jako velkou dřinu? Krom toho ta práce je opravdu moc »namáhavá« – internetový obchod s věcmi, které si běžně koupíte i na originálních stránkách za lepší cenu...“ spustila s tím, že Veronice chybí pokora a že má máslo na hlavě.

Jágrova přítelkyně Veronika si postěžovala, že nemá šaty na dnešní galavečer! A Jeromír je z toho nervózní.
Jágrova přítelkyně Veronika si postěžovala, že nemá šaty na dnešní galavečer! A Jeromír je z toho nervózní.

Kopřivová si ale útok nenechala líbit! „Máslo na hlavě? Za to, že jsem tancovala nahoře bez? Nevidím jediný důvod, proč bych měla mít máslo na hlavě, od toho jsou jiné adeptky,“ mávla blondýnka rukou nad svojí striptérskou minulostí.

A pak si ještě přisadila! „Snad jste si aspoň ulevila, než vás zablokuji a smažu. Příště doporučuji to spíš probrat s kámoškami u kafíčka,“ uzavřela válku Veronika.