Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Od ní chtějí masáž i fanoušci! Klub najal nejkrásnější fyzioterapeutku v dějinách

Autor: ija

Od téhle krásky by se nechal ošetřovat každý. Hráči guatemalského fotbalového klubu Deportivo Suchitepequez mají štěstí, jejich nová fyzioterapeutka je totiž pěkná kost! Okouzlující a sexy Lauru Bariattiovou milují i fanoušci. Od té doby, co v klubu pracuje, je v hledišti narváno i během tréninků a někteří prý lezou i přes plot, aby ji lépe viděli a mohli požádat o společné selfíčko.

Krásná brunetka Laura je z Venezuely, kde už také působila ve sportovních klubech. Specializuje se na rehabilitaci po úrazech. Kromě toho, že miluje fotbal, tráví hodně času ve fitness centru, a to je na její postavě vidět. Mohla by jít ve stopách Evy Carneirové, populární fyzioterapeutky Chelsea, kterou fanoušci milovali.

Hráči guatemalského fotbalového klubu Suchitepequez dostali novou fyzioterapeutku. Je jí kráska z Venezuely Laura Bariattiová.
Hráči guatemalského fotbalového klubu Suchitepequez dostali novou fyzioterapeutku. Je jí kráska z Venezuely Laura Bariattiová.

O tom, že v Suchitepequez hledají fyzioterapeuta, se dozvěděla od přítele. „Hraje tady ve Venezuele, a když jsem za ním přijela, řekl mi o tom. Poslala jsem životopis a oni mi hned zavolali a to místo mi nabídli,“ vysvětlila Bariattiová.

Novou práci si pochvaluje: „Je to poprvé, co pracuju v zahraničí. O téhle zemi moc nevím, ale strašně se mi tu líbí. Přijali mě tu moc hezky, všichni jsou moc milí, od lékařského týmu přes trenéry až po hráče. Jsou to profíci a respektují mě."