Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Messi nepozval parťáka Piquého na svatbu. Smůla, Shakira s Antonellou se porafaly!

Autor: ps

Devět let jsou parťáky v hvězdné Barceloně, ale co na tom? Ani tak dlouhé přátelství není zárukou toho, že se obránce Gerard Piqué (30) se svojí partnerkou zpěvačkou Shakirou podívá na svatbu parťáka Lionela Messiho (29) s Antonellou. Holky se jim totiž porafaly!

Za všechno může spor, který má Antonella s Shakirou už léta. Hlavním důvodem má být fakt, že Messiho nastávající žena je blízkou kamarádkou Piquého bývalé přítelkyně Nurii Tomas. Situace se teď podle listu El Pais vyhrotila natolik, že Antonella řekla, že ji na svatbě nechce.

Osudové setkání španělského zadáka s Shakirou se datuje na mistrovství světa 2010 v Jihoafrické republice, kde zpěvačka odstartovala šampionát písní Waka Waka. Ovšem jejich minulost sahá už do přípravy na turnaj.

Lionel Messi a jeho přítelkyně Antonella Roccuzzo
Lionel Messi a jeho přítelkyně Antonella Roccuzzo

„Poprvé jsem ji potkal před mistrovstvím v Madridu, ale mezi námi to začalo až v Jižní Africe, když jsem jí poslal textovku. Už byla na místě, protože se připravovala na představení, tak jsem jí napsal, jaký je počasí,“ vzpomínal Piqué.

Na kolumbijské zpěvačce mohl oči nechat, a když Španělé celý turnaj vyhráli, jiskření se rozhořelo v obrovskou lásku. Jenže byl zadaný a to mu Antonella nemůže zapomenout.

A tak má Piqué smůlu, na Messiho svatbu nedostal pozvánku! A nepomůže tomu ani devítileté přátelství…