Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Neřízená střela Ledecká! Na obrazovce se obula do ČT kvůli přenosům ze svých závodů

Autor: pv

Na tenhle rozhovor nebudou vzpomínat v dobrém. Během ranního vysílání Studia 6 proběhl rozhovor se snowboardistou Ester Ledeckou, která si postěžovala, že právě Česká televize nevysílá její závody. A když už jsou na obrazovce, tak je přerušují.

Ledecká se v centru Prahy postavila před kameru a připravovala se na živý vstup. Když dostala slovo, hned na úvod si povzdechla, že to jsou strašné nervy. Moderátor Pavel Navrátil snowboardovou mistryni světa na dálku ze studia uklidnil, že to proběhne určitě v pořádku. Nakonec se Ledecká osmělila až moc a pustila se do samotné České televize.

„Poprosila bych, abyste dali do televize více mých závodů. Fanoušci na mě naléhají, že Česká televize nevysílá přímé přenosy mých závodů, anebo jsou přerušený, Můžu to říct na plnou pusu, když jsem naživo,“ vyhrkla Ledecká a překvapila tím i moderátora. Ten jí následně slíbil, že její přání bude tlumočit kolegům z kanálu ČT sport.

Ledecká: Za sezonu jsem na sebe pyšná
Video se připravuje ...

Všechny závody z mistrovství světa v akrobatickém lyžování a snowboardingu Česká televize ale na kanálu ČT sport vysílala. Diváci tak viděli, jak se Ledecká stala ve španělské Sierra Nevadě mistryní světa v obřím slalomu a den před tím vybojovala stříbro v paralelním slalomu.

Pravidelně jsou vysílány i závody Světového poháru v alpském lyžovaní, kde česká „obojživelnice“ také soutěží. Jen přímé přenosy ze Světového poháru ve snowboardingu se na obrazovku ČT příliš nedostávají a to chce Ledecká změnit.

Trenér Ledecké Bank: Ester se může dostat do světové špičky i na lyžích
Video se připravuje ...