Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Limberský v reprezentační pauze: je z něj romantik a gratulant

Autor: iSport.cz

Co dělá David Limberský v době reprezentační přestávky? Možná byste se divili. Ještě loni oblékal český dres, po EURO už má volno. Známý průšvihář ukazuje odlišné odstíny svojí duše. Svědčí o tom alespoň fotografie, kterou vyvěsil na Instagram. Je na ní vidět s obrovitým pugétem růží. „Láska je jako květina. Když o ni nepečuješ, umře,“ napsal Limberský. 

„Stárneš, ale tím pádem i zraješ,“ dostalo se mu uznalé odpovědi. Že by šel plzeňský obránce skutečně do sebe? Poslední dobou je na své soukromí hodně tajnůstkářský. Zasvěcení vědí, že má stálou partnerku, její jméno ani společné fotografie ale nezveřejňuje.

Ten samý den stihl udělat i radost fanouškovi Viktorie Plzeň, který zrovna slavil 70. narozeniny. Jak informoval twitterový účet klubu, kromě gratulace za ním dorazil i s dárkem.

Na Valentýna se Limberský pochlubil třeskutě romantickou fotografií se svíčkami, srdíčky, lahví dobrého šampaňského a dárky nesoucími partnerský vzkaz: jsem její král, jsem jeho královna. Taky fotografie z kuchyně, kde se „ Limba “ točí kolem přípravy jídla, a jiná z návštěvy onkologie naznačují, že se bouřlivák zklidňuje.

Bude to ale napořád?

Komu koupil David Limberský tuhle krásnou kytici?
Komu koupil David Limberský tuhle krásnou kytici?