Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Záhadná smrt mladého hokejbalisty (†25). Rozdávej úsměvy aspoň tam nahoře, pláčou kamarádi

Autor: ija

Byl to věčně usměvavý, pohodový kluk, a makal, aby to v hokejbale někam dotáhl. Tento týden však život Erika Balažoviče (25) náhle a nečekaně skončil. Jeho klub Funky Monkeys z Liptovského Mikuláše se pořád nemůže vzpamatovat. „Včera se stalo něco, co námi nejen otřáslo jako nejsilnější zemětřesení světa, ale vzalo nám dech a sílu do života. Náhle, nečekaně a nepochopitelně nás opustil náš Edko," smutní kamarádi. 

Erik sice poslední zápasy ze zdravotních důvodů nehrál, ale nikoho ani ve snu nenapadlo, že ho sužují nějaké vážné potíže a že se už nikdy nevrátí.

„Ten úsměv, který věnoval každému z nás pravidelně a v každé chvíli, nám zůstane v paměti navěky. Rozdávej úsměvy aspoň tam nahoře, když tady dole už to nejde," stojí na facebookové stránce klubu.

Hokejbalista Erik Balažovič byl veselý, usměvavý člověk, jeho život skončil naprosto nečekaně.
Hokejbalista Erik Balažovič byl veselý, usměvavý člověk, jeho život skončil naprosto nečekaně.

„Cože? Nechápu, nevěřím. Takový skvělý kluk, spolužák a dobrý sportovec," truchlí Erikovi kamarádi. „Edko, odpočívej v pokoji, kamaráde,“ loučí se s ním.

Jeho smrt je těžkou ranou pro kamarády, ale nejvíc pro rodinu. Nejtěžší chvíle prožívá jeho matka, Erik byl její jediné dítě. „Ještě ve čtyři se na něj byla podívat, za dvě hodiny byl mrtvý," prozradil kamarád Mišo.