Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jágrova Veronika promluvila o dítěti. Chce být matkou, ale má to několik háčků!

Autor: spo

Má za přítele nejžádanějšího českého starého mládence. Modelka Veronika Kopřivová (26) prozradila, že touží po dítěti. Pokud by chtěl být Jaromír Jágr (45) co nejdříve otcem, musel by si ještě nějaký ten čas počkat. Nebo splnit milované Veronice všechna přání, která podmiňují její mateřství.

Kopřivová má seznam zážitků a cílů, jež si chce splnit ještě před tím, než se stane matkou na plný úvazek.

„Ještě než budu přebalovat, tak chci procestovat pár kousků světa, skočit padákem, meditovat a vydělat nějaký chechtáky,“ prozradila fanouškům na svém Instagramu Veronika. Pro někoho by to byl plán na několik měsíců či let.

Skončí Jágr na Floridě? Nenabízí mu smlouvu, v kabině měl říct, že půjde - čtěte ZDE »

Přítelkyně Jaromíra Jágr Veronika Kopřivová je kočka
Přítelkyně Jaromíra Jágr Veronika Kopřivová je kočka

Pro Kopřivovou, která má po boku nejlépe vydělávajícího hokejistu v historii NHL, by to neměl být problém. Cestování si mohou užít po konci sezony, který pro Panthers nastane už brzy.

V rámci výletů by si Veronika mohla skočit i padákem a následně si užít i meditaci v některém exotickém ráji na zemi. A proč vydělávat chechtáky, když by se nadšený tatínek Jágr o své lásky postaral, jak nejlépe umí...

Podívejte se na Jágrův luxusní bejvák! Tohle je dům hokejové superstar na Floridě - čtěte ZDE »

Jaromír Jágr připravil pro sebe a svoji přítelkyni Veroniku luxusní hnízdečko. Našli jsme jejich bydlení na Floridě. Jaromír Jágr připravil pro sebe a svoji přítelkyni Veroniku luxusní hnízdečko. Našli jsme jejich bydlení na Floridě.Foto archiv Blesk, taosunrise.com