Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Biatlonistka Koukalová se »potrestala« nicneděláním a hlásí: Roste mi zadek!

Autor: mik

Přesně před šesti dny odhodila běžky i flintu do kouta. Biatlonistce Gabriele Koukalové (27) skončila další parádní sezona a česká zimní královna se za ní odměnila po svém. Zákazem tréninku!

A to by to nebyla Gábina, aby nezapomněla vtipně vzkázat fanouškům, jak jí to nicnedělání po hektickém závěru biatlonové sezony, kdy ke třem medailím z MS vybojovala i dva malé křišťálové globy, dělá »dobře«.

„Poslední část sezóny mě vyčerpala natolik, že jsem nebyla schopna vůbec příspěvkovat. Omlouvám se Vám a slibuji, že se za to potrestám - nepůjdu teď alespoň tři týdny na trénink!“ kála se »Gabi« na Facebooku.

Gabriela Koukalová při střelbě vleže v závodě smíšených štafet na MS
Gabriela Koukalová při střelbě vleže v závodě smíšených štafet na MS

„Přála bych si mít tak velkou náruč, abych Vás všechny mohla pořádně obejmout. Místo toho mi ale v odpočinkovém režimu zatím roste jenom zadek,“ dodala pobaveně.

Jenže podobných průpovídek ke své postavě pronáší Koukalová poslední roky spousty. Pak to ale v listopadu na zasněžených tratích natře i té sebehubenější biatlonistce. Takže žádné strachy paní Gabrielo, jen ať roste do krásy (alespoň to pak při pádech tolik nebolí).

UNIKÁTNÍ VIDEO: Sezona Koukalové? Dva glóby, pět milionů, 462 tref do terče
Video se připravuje ...

Biatlonisté se loučili se sezonou. Je to pocta, že sem proudí davy, řekla Koukalová
Video se připravuje ...